Hjem   /   NyheterVerktøy   /   SMART SPÅ arbeidsmiljø

SMART SPÅ arbeidsmiljø


SMART SPÅ arbeidsmiljø er en veldig fin øvelse for å bli bedre kjent, bygge relasjoner og som refleksjons- og samtaleverktøy. Gjennom de ulike spørsmålene får deltagerne innsikt i og forståelse for de faktorene som bidrar til bra dager på jobb. Deltagerne får både selvinnsikt gjennom refleksjon, men også innsikt i hva som betyr noe for sine kollegaer. Det skaper grunnlag for forskjellstoleranse og bedre samarbeid.

SMART SPÅ arbeidsmiljø kan brukes på mange måter.
Eksempelvis i møter, på seminar og i kurssammenheng som relasjonsøvelse og pause-aktivitet. Da kan man be deltagerne på samme gruppe SPÅ hverandre for å bli bedre kjent, eller man kan få deltagerne opp av stolen og ut på gulvet med oppgave om å spå noen de ikke har snakket så mye med. Mulighetene er mange.

SMART SPÅ kan også brukes i jobbintervju eller medarbeidersamtaler. Det bidrar til en litt mer uformell og løsere samtaleform, og kan være en fin måte å få frem flere relevante perspektiver. Alternativt kan SMART SPÅ ligge tilgjengelig på pauserom, lunsjrom, kantine eller lignende som lavterskel dialogverktøy i hverdagen.