Hjem   /   Grunnkurs SMART ledelse

Grunnkurs SMART ledelse


(OBS: Siden er under utvikling. Ta kontakt for utfyllende informasjon)

Et grunnkurs i SMART ledelse inneholder innledende ledelsesteori, praktiske metoder, verktøy og refleksjon rundt lederrollen. Det vil være noe forelesning, refleksjon og samtaler i gruppe og noe plenum. Kurset passer for ledere i alle typer virksomheter, og tilpasses virksomhetens bransje/virksomhetsområde.

SMART ledelse er fundamentert i styrkebasert organisasjonsutvikling, positiv psykologi og appreciative inquiry som metodikk for ledelse- og organisasjonsutvikling. SMART ledelse skal styrke lederens rolle i å utvikle tillit/trygghet, samarbeid og inkludering. Det bedrer det psykososiale arbeidsmiljøet som igjen fører til økt produktivitet og bedre kvalitet på tjenesten som leveres.

Igjennom årene er det utviklet mange SMARTe verktøy og metoder, og det er lederne som i hverdagen leder an i det praktiske arbeidet med å utvikle virksomheten. SMART ledelse er basert på SMART sine sosiale verdier; Styrker, Medvirkning, Anerkjennelse og Relasjoner. Skal disse verdiene omsettes til praktisk handling vil det være behov for å Trene på bruk av verktøy og metoder.

I dette kurset vil deltagerne få innsikt i, og introduksjon til, noen sentrale ledelsesteorier, metoder og praktiske verktøy. Kurset bidrar til å videreutvikle lederrollen, med siktemål om å forløse mer av potensialet i folkene og virksomheten.

Kurset varer i 4 timer. (Tidsramme er mulig å tilpasse)
For mer informasjon eller avtale om pris, ta kontakt med Henrik.

452 81 085 eller henrik.kopstad.arnesen@tonsberg.kommune.no